Kliknite tukaj za nove akcije na kupone

Vreme jutri

Če vas zanima kakšno bo vreme jutri, lahko na strani Nebo.si hitro preverite za skoraj vsa mesta in kraje v Sloveniji in na Hrvaškem.

Kliknite na eno izmed polj in izberite kraj, ki vas zanima. Tako boste hitro našli vremensko napoved za jutri in naslednje dni.

Kraje in mesta postopoma dodajamo, tako da bo pregled vremena za jutri vedno bolj obsežen.

Velikokrat pa nas vreme ne zanima samo za jutri, ampak za nekaj prihajajočih dni, kot npr. kakšno bo vreme v tem tednu. Lahko se zgodi, da imamo v tem ali prihodnjem tednu določene opravke, ki niso vezani točno na določen dan. Še posebej je to pomembno, če se odpravljamo ven ali v drugi kraj in je to odvisno od vremena. S pregledom vremena in vremenske napovedi lahko izberemo najbolj primeren dan glede na temperature, napoved za dež, veter in druge kriterije, ki so v danem primeru pomembni.

Med najbolj obiskanimi stranmi z vremenom so večja mesta: Ljubljana, Maribor, Celje in Koper. V poletnih mesecih je veliko zanimanja tudi za ostala mesta na Primorskem, saj ljudi zanima, kakšno bo vreme na morju in ali se je primerno odpraviti tja.

Za kje vas zanima vreme?

Slovenija ali Hrvaška

Naslednja napoved:

Predhodnja napoved: